A szívbetegségek kockázatának és a szívinfarktus esélyének csökkentése

2023. febr 10. | Epasel

A szív egyike a legfontosabb szerveinknek. A védelme kiemelt figyelmet érdemel. Az Epasel kapszulával a szívinfarktus esélyének csökkentése lehetséges.

A szív nemcsak külön izomszövettel rendelkezik, ami a szerv falát alkotja, hanem saját erekkel is. A koszorúerek feladata, hogy a szívnek elegendő oxigént és energiát juttassanak. A koszorúerek kifogástalan állapota létfontosságú. Ha érelmeszesedés lép fel, a faluk megvastagszik és kisebb mennyiségű vért, kevesebb oxigént tudnak a szívbe pumpálni. Az oxigénhiány oda vezet, hogy a szívizom egy bizonyos területen elhal. Ennek következtében alakul ki a szívinfarktus. Jellemzően a felnőtteknél bekövetkező halál esetek 20%-át szívinfarktus okozza.

Kockázati tényezők

A legveszélyeztetettebbek a férfiak, köztük is a középkorú és idősödő korosztályba sorolhatóak. A nőkhöz képest négyszer gyakoribb a valószínűsége az idősebb férfiaknál az, hogy szívinfarktust kapnak. A nemi hovatartozás mellett rizikófaktor a káros szenvedély, az öröklődés, a magas koleszterin és vérnyomás, elhízás, kevés mozgás. Természetesen ezek a tényezők egymásra is hatással vannak. A túl zsíros ételek, az elhízás immunválaszt generálnak. Különösen a hasi zsír kialakulása esetén igaz ez. A T-limfociták száma megnő, a túl magas koncentráció pedig az érelmeszesedést is okozhatja.

Megelőzés EPASEL kapszulával

Tegyen még többet azért, hogy a szíve bírja és szedjen kúraszerűen EPASEL lágy kapszulát! Legjobban a megelőzéssel tudja támogatni az egészségét. A szívinfarktus megelőzése azon is múlhat, hogy minden lehetőséget megragadott-e a kockázatok csökkentése érdekében. A teljesen természetes hatóanyagokat tartalmazó lágy kapszula hozzájárul a trombózis veszélyének csökkentéséhez, ami a színfarktushoz is elvezet.

Az EPASEL lágy kapszula élettanilag fontos halolajból származó telítetlen zsírsavakat és szelént tartalmaz, melyek szokásos táplálkozással nem kerülnek kellő mennyiségben a szervezetbe. A kapszula kúraszerű szedése során: csökkenti a vér koleszterinszintjét, segíti a vérzsírok egészséges arányának helyreállítását, növeli az érfalak rugalmasságát, lassítja az életkorral járó érelmeszedési folyamatokat, gátolja a vérlemezkék összetapadását és csökkenti a trombózis kialakulásának veszélyét.