Szív és érrendszer

A szív- és érrendszeri betegségek kezelésére, a szívinfarktus veszélyének csökkentésére szolgáló Epasel kapszulát keresse a gyógyszertárakban, online gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban és drogériákban!

A szív és a keringés egészsége

Hazánkban a szív- és az érrendszer működésének zavarai a leggyakoribbak a krónikus megbetegedések között, és sajnos évről évre egyre többen halnak meg a keringési rendszer nem megfelelő működése következtében. Legtöbbször a magas vérnyomás, az erek elmeszesedése, a cukorbetegség és a túlsúly jelentik a veszély közvetlen forrását, és vezethetnek a betegek korai halálához. Éves szinten, a világban 16 millió ember esik áldozatul a szívinfarktusnak vagy a stroke-nak.

A koszorúér betegségek valamint a végtagi perifériás érbetegségek száma évről évre növekszik. A ma emberének egészségét – bátran állíthatjuk – elsősorban a szív- és az érrendszeri problémák veszélyeztetik, mivel a szívinfarktusok meghatározó része az erek elmeszesedésére és ezzel járó beszűkülésére vezethető vissza.

Epasel

Tudományosan is bizonyításra talált a tény, hogy a szívbetegségek kialakulásáért több, ma már ismert tényező, azaz rizikófaktor felelős. Ilyenek például a vérzsírok magas szintje, a dohányzás és a rendszeres alkoholfogyasztás, a magas vércukorszint, a mozgásszegény életforma, a helytelen táplálkozás, az elhízás és a túlsúly, továbbá egyes örökölt hajlamosító tényezők. A jó hír azonban, hogy egy vagy több rizikófaktor kizárásával a szívinfarktus esélye jelentősen csökkenthető.
A szakemberek közül sokan a vérzsírok, ezen belül pedig a magas koleszterin és trigliceridek magas szintjét sorolják az első helyre a kockázati tényezők közül.

Megfigyelték, hogy bizonyos népcsoportok, így az eszkimók körében nagyon alacsony a szívinfarktus előfordulási gyakorisága, szemben a hazai és a környező országok adataival. Az eltérés okát az eszkimók táplálkozásának jellegzetességében kell keresnünk: étrendjük fő fogása ugyanis a nagy mennyiségben fogyasztott tengeri hal. A megoldás kulcsa pedig a tengeri halak olajában található fontos telítetlen, ún. omega-3 zsírsavakban rejlik, amelyek közül a dokozahexaénsav (DHA) és az eikozahexaénsav (EPA) természetes védelmet nyújtanak az erek elmeszesedése, az érfal rugalmasságának csökkenése és a szívbetegségek kialakulásával szemben.

Epasel

A szervezetben az életfolyamatok során olyan aktív anyagok (szabad gyökök) keletkeznek, amelyek károsítják az érfalak és a szívizomzat sejtjeit, ezen sejtek tehát ki vannak téve az oxidatív stressz negatív hatásainak. A szelén, amennyiben nap mint nap megfelelő mennyiségbe kerül bevitelre, hozzájárul a sejtek, így a szívizom sejtjeinek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Epasel

Kúraszerűen alkalmazva az EPASEL lágy kapszula

  • csökkenti a vér koleszterinszintjét és segíti a vérzsírok egészséges arányának helyreállítását valamint fenntartását,
  • növeli az érfalak rugalmasságát, lassítja az életkorral járó érelmeszesedési folyamatokat,
  • gátolja a vérlemezkék összetapadását így csökkentve a trombózis veszélyét.

Az EPASEL lágy kapszula az első olyan Magyarországon forgalomba hozott, kizárólag természetes eredetű hatóanyagokból készült, orvosilag alkalmasnak talált gyógytermék, ami együtt tartalmazza a koleszterin- és a trigliceridek szintjét is csökkentő tengeri halolaj koncentrátumot, azaz omega-3 zsírsavakat, és a szív működéséhez fontos szelént, amelyek az átlagos táplálkozás mellett nem kerülnek kellő mennyiségben a szervezetünkbe.

Az EPASEL kúraszerű szedése biztosítja a szervezet számára fontos szelén szükséges mennyiségét, továbbá 500 mg tengeri halolajat is tartalmaz, amelyben az 150 mg EPA és DHA mennyisége. Ezt a mennyiséget a megszokott táplálkozással nem tudnánk bejuttatni a szervezetbe.

Az EPASEL lágy kapszulát a szív- és érrendszeri megbetegedések veszélye esetén, az infarktus kialakulásának megelőzésére javasoljuk. Az EPASEL kapszula szedése indokolt azoknak, akik meg akarják előzni az infarktus vagy más keringési betegségek kialakulását.

EPASELSegítsen a szívének, természetesen!

A kockázatokról és a mellékhatásokról OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Epasel