Felfázás

A felfázás, húgyúti fertőzések és gyulladások kezelésére szolgáló Urogin belsőleges folyadékot keresse a gyógyszertárakban és az online gyógyszertárakban!

Urogin

Az UROGIN belsőleges folyadék olyan hagyományos növényi gyógyszer, amely természetes megoldást nyújt

  • az enyhe húgyúti fertőzések,
  • a „felfázásból” eredő hólyaghurut, valamint
  • a húgyúti gyulladások csökkentésére és kezelésére.

Felfázás? A gyors gyógyulás érdekében kiegészítő kezelést is alkalmazzon!

Hétköznapi nyelven felfázásnak nevezett húgyúti fertőzés sokakat érintő betegség, és igen kellemetlen tünetekkel jár. A húgyúti fertőzés okozhat húgycsőgyulladást, húgyhólyaggyulladást, más szóval hólyaghurutot, illetve súlyos esetekben akár vesemedence-gyulladást is. Szerencsére sokféle készítmény létezik a húgyúti gyulladások kezelésére. Ezek különböző módon hatva fejtenek ki gyengébb vagy határozottabb hatást a problémát okozó kórokozókra. Bizonyos készítmények – főként az orvos által rendelt antibiotikumok- elpusztítják a húgyutak gyulladását okozó baktériumokat, így szüntetik meg a közvetlen kiváltó okot. Más, alternatív gyógyászati szerek pedig például a vizelet kiválasztását serkentve segítik elő a baktériumok kiürítését a hólyagból, esetleg csökkentik a görcsös állapotot, vagy megnehezítik a baktériumok elszaporodást.

Húgyúti fertőzés, más szóval felfázás esetén az ülőfürdőt is tanácsolhatják a szakemberek, illetve különböző természetes alapanyagú cseppek is segíthetnek, de nem szabad megfeledkezni a higiéniáról sem, ugyanis a kellemetlen betegséget okozó baktériumokkal csak így lehet felvenni a harcot. A betegség ellen számtalan, természetes gyógynövényekből készült tea kapható. Ezek között van görcsoldó, fertőtlenítő, vízhajtó hatású, így ezek fogyasztásával közelebb kerülhet a javuláshoz.

urogin

Létezik azonban olyan készítmény, az Urogin amely a fenti hatással rendelkező gyógynövények kivonatát megfelelő arányban tartalmazza, ezáltal az összes felsorolt hatással rendelkezik. Amennyiben az orvos anitbiotikum szedését rendeli el, érdemes, az említett hatásokkal rendelkező készítmény alkalmazására is gondolni kiegészítő terápiaként.

Ha kérdései lennének a húgyúti fertőzések otthoni kiegészítő kezeléseivel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Az UROGIN belsőleges folyadék önállóan vagy kiegészítő terápiaként alkalmazható, vény nélkül, a gyógyszertárakban kapható hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása kizárólag a régóta fennálló használaton alapul.

Az UROGIN belsőleges oldat komponensei természetes anyagok, gyógynövények kivonatai, amelyek együttesen fejtik ki a kívánt hatást:

  • orvosi medveszőlő levél,
  • a közönséges párlófű virágos hajtása,
  • a közönséges cickafark virágos hajtása,
  • csalánlevél,
  • nyírfalevél,
  • a mezei zsurló meddő hajtása.
Urogin

Az UROGIN 6 gyógynövény erejével HAT!

A kockázatokról és a mellékhatásokról OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!