A FELFÁZÁS, HÚGYÚTI FERTŐZÉSEK ÉS GYULLADÁSOK KEZELÉSÉRE SZOLGÁLÓ UROGIN BELSŐLEGES FOLYADÉKOT KERESSE A GYÓGYSZERTÁRAKBAN, ONLINE GYÓGYSZERTÁRAKBAN, GYÓGYNÖVÉNYBOLTOKBAN ÉS DROGÉRIÁKBAN!

Természetes megoldás a hólyaghurut kezelésére az UROGIN belsőleges folyadék, amely alkalmas

  • enyhe húgyúti fertőzések,
  • a „felfázásból” eredő hólyaghurut,
  • húgyúti gyulladások kezelésére.

Felfázás? A gyors gyógyulás érdekében kiegészítő kezelést is alkalmazzon!

A felfázás, vagyis a hólyaghurut sokakat érintő betegség, és igen kellemetlen tünetekkel jár. Szerencsére sokfélekészítmény létezik a hólyaghurut kezelésére. Ezek különböző módon hatva fejtenek ki gyengébb vagy határozottabb hatást a problémát okozó kórokozókra. Bizonyos készítmények – főként az orvos által rendelt antibiotikumok- kíméletlen hatást mérnek a húgyutak gyulladását okozó baktériumokra, így szűntetik meg a közvetlen kiváltó okot. Más, alternatív gyógyászati szerek pedig például a vizelet kiválasztását serkentve segítik elő a baktériumok kiürítését a hólyagból, esetleg a csökkentik a görcsös állapotot, vagy megnehezítik a baktériumok elszaporodást.

Hólyaghurut, más szóval felfázás esetén az ülőfürdőt is tanácsolhatják a szakemberek, illetve különböző természetes alapanyagú cseppek is segíthetnek, de nem szabad megfeledkezni a higiéniáról sem, ugyanis a kellemetlen betegséget okozó baktériumokkal csak így lehet felvenni a harcot. A betegség ellen számtalan, természetes gyógynövényekből készült tea kapható. Ezek között van görcsoldó, fertőtlenítő, vízhajtó hatású, így ezek fogyasztásával közelebb kerülhet a javuláshoz. Létezik azonban olyan készítmény, amely a fenti hatással rendelkező gyógynövények kivonatát megfelelő arányban tartalmazza, ezáltal az összes felsorolt hatással rendelkezik. Amennyiben az orvos anitbiotikum szedését rendeli el, érdemes ilyen, az említett hatásokkal rendelkező készítmény alkalmazására is gondolni.

Ha kérdései lennének a hólyaghurut otthoni kiegészítő kezeléseivel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Az UROGIN belsőleges folyadék önállóan vagy kiegészítő terápiaként alkalmazható, vény nélkül, a gyógyszertárakban kapható hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása kizárólag a régóta fennálló használaton alapul.

Az UROGIN belsőleges oldat komponensei természetes anyagok, gyógynövények kivonatai, amelyek együttesen fejtik ki a kívánt hatást:

  • orvosi medveszőlő levél,
  • a közönséges párlófű virágos hajtása,
  • a közönséges cickafark virágos hajtása,
  • csalánlevél,
  • nyárfalevél,
  • a mezei zsurló meddő hajtása.
Felfázás? A gyors gyógyulás érdekében kiegészítő kezelést is alkalmazzon!

Az UROGIN tehát 6 gyógynövény erejével HAT !

A kockázatokról és a mellékhatásokról OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!