Mit tehet a szív és a keringés egészségéért?

2022. dec 13. | Epasel

Az Epasel lágy kapszula olyan, természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik a szív és az érrendszer egészséges működését. 

Ha a hazánkban előforduló krónikus betegségeket vizsgáljuk, azt tapasztaljuk, hogy rendkívül gyakoriak a szív- és érrendszeri betegségek, ráadásul évről évre nő a számuk. Szerencsére egészséges életmóddal sokat lehet tenni ezek megelőzéséért, illetve azért is, hogy a már kialakult elváltozások ne romoljanak tovább. 

A szív- és érrendszeri problémák ellen a legfontosabb a rendszeres mozgás. Rendkívül káros, ha valaki egész nap a számítógép előtt ül, ezért aki ülő munkát végez, annak is ajánlott, hogy óránként legalább tíz percre keljen fel, kicsit mozgassa meg a tagjait. Ezen kívül érdemes odafigyelni a helyes táplálkozásra, az optimális vércukorszintre, illetve jó tudni, hogy az ilyen irányú betegségek rizikóját jelentősen növeli a dohányzás és a rendszeres alkoholfogyasztás is. A legveszélyesebb hajlamosító tényezők közé tartozik a magas koleszterin és az elhízás.

A keringési rendszer egészségének megőrzése az infarktus megelőzésének alapvető része. Az érelmeszesedés és az erek beszűkülése nagy százalékban járul hozzá infarktus kialakulásához, ám a probléma megelőzéséért sokat tehet az Epasel lágy kapszula szedésével.

Az Epasel lágy kapszula az omega-3 zsírsavak és a szelén erejével hat. Előbbiek csökkentik a koleszterin- és a trigliceridek szintjét, a szelén pedig nélkülözhetetlen a szív egészséges működéséhez. Ezekből az anyagokból sajnos igen nehéz a szükséges mennyiséget táplálkozással a szervezetbe juttatni, ám a jótékony hatásukhoz nem férhet kétség. A szív- és érrendszeri problémák ellen az Epasel kapszula kúraszerű szedését javasoljuk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tájékozódjon honlapunkon és tegyen egy próbát Ön is a gyógyszertárakban kapható Epasel kapszulával! Ha kérdése merült fel a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és segítenek mindenben.