Mi az oka a gyakori, ismétlődő felfázásnak?

2019. máj 6. | Urogin

Egyes megfigyelések és tapasztalatok szerint az emberek mintegy fele találkozik előbb-utóbb hólyaghuruttal élete során. Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak egyszer essen át a betegségen, sokaknál visszatérő problémának számít a hólyaghurut, vagyis a felfázás.

Egyes betegségek, például az immunrendszeri gyengeség, a cukorbetegség vagy a húgyúti rendellenességek mind kiváltói a hólyaghurut gyakori ismétlődésének. Tulajdonképpen minden olyan hatás kedvez ennek a betegségnek, amely alhasi vérbőséget okoz.

Visszatérhet a hólyaghurutakkor is, ha a hüvely természetes baktériumflórája valamilyen okból kifolyólagfelborul.Egy antibiotikumkúra, bizonyos hormonális változások vagy nem megfelelő személyes higiénia is kiváltója lehet ennek. Az ilyen kedvezőtlen változás beállta a hüvely természetes védekezőképességének csökkenésével, a káros baktériumok eltúlzott szaporodásával jár, így alakul ki ebben az esetben újra a hólyaghurut.

Ha Önt is kínozza a visszatérő hólyaghurut, mihamarabb vegye fel a kapcsolatot szakemberrel, egyúttal pedig szerezze be akiegészítő kezeléshez készítményünket! Ha bővebb információkat szeretne megtudni a vásárlás előtt termékünkről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!