Lizin és a halolaj, a herpesz legnagyobb ellensége

2023. márc 29. | Epavir

Ha hatékony megoldást keres herpesz ellen, az Epavir kapszulát ajánljuk, ami a lizin és a halolaj kedvező kombinációjával állítja meg a vírus szaporodását, még mielőtt az igazán kellemetlen tüneteket okozna!

Tudta, hogy csak Magyarországon nagyjából kétmillió embernek keseríti meg az életét a herpes simplex, és nyolcmillióra tehető a vírushordozók száma? Ez alapján valószínűleg Ön is érintett és bár a vírus többnyire rejtőzködik, számtalan dolog előhívhatja, így például stressz, az immunrendszer legyengült állapota, menstruáció, sőt, bizonyos ételek is.

Az orvostudomány egyelőre nem ismeri módját, hogyan lehet végleg megszabadulni a herpesztől, azt viszont igen, hogy mi az a „titkos fegyver”, amire szükség van a féken tartásához. Amit mi ajánlunk, az az Epavir kapszula, amit bármelyik gyógyszertárban vagy drogériában beszerezhet, és szedésével megakadályozhatja a betegség kifejlődését még a kezdeti fázisban.

Az Epavir kapszula mindössze két hatóanyag megfelelő kombinációjával küzd meg az alattomos herpesz vírussal, ez az omega-3 zsírsav (EPA+ DHA) és az L-lizin. Az omega-3 zsírsav a mélytengeri halak olajában található meg, a lizin pedig egy esszenciális aminosav. Az aminosavak nélkülözhetetlenek a fehérje állomány felépítéséhez, ebből kilencet, az úgynevezett esszenciális aminosavakat azonban nem képes előállítani a szervezet. Ezek közé tartozik az L-lizin, melyet csak a megfelelő táplálékok bevitelével tudunk pótolni, ehhez például marhát, bárány, garnélát, parmezánt kell fogyasztanunk, amit a legtöbb étrend nem tartalmaz a kellő mennyiségben.

Külön, külön a halolaj és a lizin nem olyan hatékony a herpesz ellen, együtt adva azonban felerősítik egymás hatását, amit szinergista hatásnak nevezünk. A halolaj beépülve a sejtmembránba, nehezíti a vírus gazdasejtbe történő bejutását, a lizin pedig a sejten belül gátolja a vírus szaporodását.

Az Epavir az egyetlen szájon át szedhető csak természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény a hazai piacon, melynek herpesz ellenes hatása klinikailag is igazolt. Válasszon Ön is természetes megoldást a herpesz ellen!