Hogyan védjük a húgyutak egészségét?

2021. nov 8. | Urogin

felfázás megakadályozásához körültekintésre, elővigyázatosságra van szükség. Segítünk, hogy ne kínozzák a kellemetlen tünetek a mindennapokban.

felfázás egy igencsak kellemetlen betegség. A szúró vizelet és a gyakori vizelési inger a két legjellemzőbb tünet, amelyek mellett igencsak nehéz zökkenőmentesen élni a mindennapokat. Ilyen állapotban sem a munkát, sem pedig az otthoni teendőket nem lehet elvégezni. Ha már kialakul a felfázás, mindenképp foglalkozni kell a tünetek megszüntetésével, ugyanis ellenkező esetben olyan súlyos szövődményekkel kell szembenézni, mint például a vesemedence gyulladás. Nagyon fontos, hogy az ember tisztában legyen azokkal az időszakokkal, amelyek kockázatosak lehetnek a felfázás kialakulásának szempontjából. Most itt a lehetőség, hogy ezekről tájékozódjon, így megvan az esély arra, hogy elkerülhesse a betegséget többek között az Urogin belsőleges folyadék segítségével.

Az őszi és téli időszak kifejezetten veszélyes. A nem megfelelő öltözet, vékony talpú, beázott cipők hozzájárulhatnak a felfázás kialakulásához. Otthon, a mezítláb járás sem tanácsos a hideg hónapokban, hiszen ez szintén gondokat eredményezhet. A hormonváltozások is kedvezhetnek a betegségnek, fogamzásgátlók szedésekor, menopauza idején sokkal könnyebben jelentkezhetnek a húgyúti fertőzések. Nemcsak a hölgyek, hanem az urak is veszélyeztetettek a felfázás szempontjából. A nőgyógyászati betegségek mellett az urológiai problémák is gondokat okozhatnak. Végül, de nem utolsó sorban a gyakori partnerváltás is a kockázati tényezők között szerepel a betegséggel kapcsolatban.

Legyen körültekintő, elővigyázatos, igyekezzen kizárni a kockázatokat! Igyon sok folyadékot, tartsa melegen az altestét, és különösen figyeljen oda a higiéniára! Ha az igyekezet ellenére mégis érinti Önt a felfázás, a gyógyuláshoz ajánljuk figyelmébe az Urogin belsőleges folyadékot, ami 6 gyógynövény erejével hat. Keresse a gyógyszertárakban! Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.