Epavir kapszulával a herpesz ellen

2022. jan 3. | Epavir

Herpesz ellen számos készítmény bevethető, de az Epavir kapszula az egyik leghatásosabb készítmény a Herpes simplex fertőzés kezelésére.

Herpes simplex vírus több alcsoportja is létezik, melyek közül az egyes típus az ajkakon, míg a kettes típus a nemi szerveken okoz viszkető hólyagokat. Sajnos a megfertőződés nem csupán helyi panaszokat képes okozni, hanem akár éveken, sőt, évtizedeken át tartó, meg-megújuló tüneteket is, mivel a vírus az idegdúcokban helyezkedik el, ahol nyugvó formában évtizedekig meg is tud maradni, és, mivel meglehetősen könnyen terjed, sokan tapasztalják a hatásait. Sajnos a hólyagok szinte bármitől újra előjöhetnek, így például nők esetében a menstruáció hatására is, de a stressz, vagy akár egy influenzás megbetegedés is lehet az ok. Az Epavir kapszula segítségével azonban mérsékelhetőek a panaszok.

Az Epavir kapszula orvosilag alkalmasnak talált, gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény, ami előnyösen alkalmazható herpesz ellen – a vírusfertőzés kezdeti stádiumában – a kialakuló tünetek megelőzésére, illetve visszaszorítására. Fő hatásai a következők:

•    visszaszorítja a hólyagok kialakulását,
•    gyorsítja a kifejlődött seb gyógyulását,
•    enyhíti a kellemetlen tüneteket és a fájdalmat,
•    és a kiújulás gyakoriságát is csökkenti.

Az Epavir kapszula hatékonysága akkor optimális, ha megelőzésszerűen, illetve már a herpesz első tüneteinek – vagyis a bőr feszülésének, pirosodásának, viszketésének – megjelenésekor elkezdjük a szedését, ráadásul hosszú távon is képes kifejteni hatását a herpesz ellen, mivel képes csökkenteni a tünetek kiújulásának esélyét. A hatékonyság szempontjából fontos, hogy a kapszulát mindig étkezés előtt legalább fél órával kell bevenni. Fontos viszont tudni, hogy az Epavir kapszula azok esetében ellenjavallott, akik vérzési rendellenességgel küzdenek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az Epavir kapszulával kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!