Az Epavir segíthet az ajakherpesz kezelésben!

2020. máj 7. | Epavir

Az ajakherpesz korunk egyik legkellemetlenebb betegsége, ami rendkívül fájdalmas, és még a megjelenést is negatív irányba befolyásolja. A megbetegedést a Herpes simplex vírus 1-es típusa idézi elő. Legjellemzőbb tünete az ajkakon megjelenő hólyagok, de nem ritka, hogy nyirokcsomó duzzanatot és betegségérzetet is okozhat.

A fájdalom és a kellemetlenségek ellenére egyesek hajlamosak elhanyagolni a herpesz kezelést, azonban ez rendkívül kockázatos, mert emiatt súlyos szövődmények is kialakulhatnak például tüdőgyulladás vagy bakteriális sebfertőzés. Amennyiben Ön is érintett a betegséggel kapcsolatban, és előnyben részesíti a természetes gyógymódokat, ajánljuk figyelmébe az Epavir készítményt!

Az Epavir csak természetes hatóanyagokat tartalmaz, így teljes biztonsággal szedhető. Az orvosilag alkalmasnak talált készítményt a szájon, szájüregben, a nemi szerveken és az egyéb testfelületen előforduló Herpes simplex fertőzés kezelésére ajánlunk. A terméket akár kirándulásokra, nyaralásokra is magával viheti, hogy az első tünetek jelentkezésekor minél korábban el tudja kezdeni a kezelést.

Az Epavir szájon át szedhető lágy kapszulák hatékony segítséget nyújthatnak a herpesz kezelésében, próbálja ki Ön is termékünket! A hatékonyság szempontjából nagyon fontos, hogy mindig étkezés előtt vegye be a kapszulákat! Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!