Stompax kapszula új kiszerelésben étrend-kiegészítőként!

2022. nov 21. | Stompax

Nem múlik a puffadás? A Stompax kapszula lehet a megoldás! A megújult formában kapható készítmény, ugyanolyan hatékonysággal segít a puffadás leküzdésében.

A puffadás bizonyos mértékig és bizonyos gyakorisággal egy teljesen természetes jelenség. Az emésztéshez köthető zavarok kísérő tünetéről van szó, ami azonban komolyabb probléma előfutára is lehet. Az emésztési panaszok és gyomorbántalmak elsősorban a mértéktelen evés, a kapkodó étkezés miatt alakulnak ki. Ezen kívül mozgásszegény, stresszes életmód, allergia, különféle betegségek is vezethetnek haspuffadás, fájdalom, gyomorgörcs, büfögés megjelenéséhez.

A puffadást alapvetően gázképződés okozza, ami a has térfogatának növekedését, kellemetlen érzést jelent. A nadrágot meg kell lazítani ilyenkor, az ülés nem esik jól, az önbizalmat is rombolja a kidomborodó has. Nagyon kényelmetlen tud lenni egy ilyen állapot, ami a hétköznapokat megnehezíti. Szerencsére van rá egyszerű megoldás, úgy hívják, hogy Stompax kapszula.

A Stompax kapszula segítséget jelent minden alkalommal, amikor a puffadás jelentkezik. A 4 gyógynövény illóolajait tartalmazó készítmény most új formában, tabletta helyett kapszula változatban került a patikák és drogériák polcaira. A kapszula előnye, hogy 2 évig is felhasználható az 1 évvel szemben.

A kapszula természetes hatóanyagokat tartalmaz, amiknek hatékonyságát már a népi gyógyászatban is igazolták. A gyomorbántalmakra gyógyír a borsmenta, a kamilla, a kömény és édeskömény olaja. A bevétel után rövidesen érezni fogja a hatásukat.

Az emésztési zavarok elleni Stompax kapszula étrend-kiegészítő, így recept nélkül beszerezhető bármelyik patikában, drogériában, illetve bioboltban is. Nem kell szenvednie a diszkomfort érzettől, sem pedig lemondani a kedvenc fogásairól, ha kéznél van egy doboz Stompax!