Húgyúti fertőzések tünetei és kezelése Urogin tinktúrával

2021. nov 30. | Urogin

A húgyúti fertőzések rendkívül kellemetlenek, ráadásul gyakori, hogy visszatérő problémáról van szó. Gyors kezelésükhöz válassza az Urogin tinktúrát (hagyományos növényi gyógyszer)!

A legtöbb ember élete során átesik húgyúti fertőzésen. Férfiaknál valamennyivel ritkábban jelentkezik, de a nők 80%-a érintett. A leggyakoribb ilyen megbetegedés a húgyhólyag-gyulladás, hétköznapi nevén a felfázás. Maga a felfázás megnevezés egyébként helytelenül arra enged következtetni, hogy a betegségnek a hideghez van köze, de ez nem igaz: a kiváltó ok a húgyhólyagba jutott baktérium, méghozzá az esetek többségében az e.coli.

húgyúti fertőzések igen kellemetlen tünetekkel járnak: gyakori vizelési ingerfájdalmas vizelés, súlyosabb állapotban véres vizelet jelentkezik. Sokszor előfordul, hogy a gyakori inger ellenére vizelet nem ürül, ha mégis, az is fájdalmas, szúró, égő érzés kíséretében. Az érintettek érthető módon szeretnének mielőbb megszabadulni a tünetektől. Szerencsére ma már igen hatékony készítmények kaphatók erre, de annak, aki a természetes gyógymódokat részesíti előnyben, az Urogin tinktúra alkalmazása javasolt.

húgyúti fertőzések kialakulásának kockázata bizonyos esetekben megnő. Ilyen, ha valami miatt legyengül az immunrendszer, ha nőgyógyászati vagy kismedencei gyulladás lép fel, a hólyagkövesség, de a változókor és a terhesség is közre játszhat. Férfiaknál rizikót jelent a prosztatamegnagyobbodás, a hólyagnyaki merevség, a vizeletpangás, és szintén növeli a kockázatot a hólyagkövesség is. Sokat tehetünk a megelőzés érdekében a bőséges folyadékbevitellel, ami segít, hogy minden esetleges kórokozó kiürüljön. Ha mégis húgyúti fertőzésre gyanakszunk, keressünk fel szakorvost!

Amennyiben Önt is a jól ismert, kellemetlen tünetek kínozzák, esetleg nehezen tud szabadulni a folyton visszatérő húgyúti fertőzéstől, döntsön a vény nélkül kapható Urogin tinktúra mellett, ami 6 gyógynövény erejével hat! Keresse a gyógyszertárakban! Ha kérdése merült fel a készítményről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!