Felfázás változókorban: miért gyakoribb?

2024. jún 24. | Urogin

A változókor – más néven menopauza – számos testi változást hoz magával, a legtöbbjük pedig kényelmetlenséggel jár; az egyik ilyen probléma a húgyúti fertőzések gyakoriságának növekedése. Az ösztrogénszint csökkenése következtében a hüvely szárazabbá és érzékenyebbé válik, a húgyúti rendszer védelme pedig ennek következtében gyengül, ami miatt hajlamosabbá válhatunk a hólyaghurut, a gyakori vizelési inger és az alhasi fájdalom kialakulására.

Az Urogin belsőleges oldat hatékony megoldást kínál ezekre a problémákra, enyhítve a kellemetlen tünetek okozta panaszokat.

A felfázás okai a változókorban

A menopauza során az ösztrogénszint csökkenése jelentős hatással van a húgyúti rendszerre is. Az ösztrogén hiánya miatt a húgyhólyag nyálkahártyája vékonyabbá válik, ezáltal sérülékenyebb a fertőzésekkel szemben.

Az Urogin belsőleges oldat hatásai

Az Urogin belsőleges oldat egy természetes összetevőkből álló készítmény, amely kifejezetten a húgyúti fertőzések kezelésére és megelőzésére lett kifejlesztve. Az Urogin összetevői gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatásúak, amelyek segítenek enyhíteni a húgyúti fertőzések tüneteit, mint például a gyakori vizelési inger, a csípős vizelet és az alhasi fájdalom.

Az Urogin belsőleges oldat használata egyszerű és kényelmes. Naponta 3 × 10 ml folyadékot kell 2-3 dl vízben elkeverve bevenni a tünetek megszűnéséig, de legalább 3 napig. A készítmény használat előtt felrázandó!

Az Urogin belsőleges oldat előnyei

Természetes összetevők: Az Urogin belsőleges oldat kizárólag természetes növényi eredetű alapanyagokból készül, így hosszú távon is biztonságosan alkalmazható.

Hatékonyság: Klinikai vizsgálatok igazolták az Urogin összetevőinek hatékonyságát a húgyúti fertőzések kezelésében és megelőzésében.

Kényelmes használat: Az oldat könnyen fogyasztható és beilleszthető a napi rutinba, így nem jelent plusz terhet a mindennapokban.

A változókor időszakában a felfázás és a húgyúti fertőzések gyakorisága tehát növekszik, de az Urogin belsőleges oldat természetes megoldást kínál ezekre a problémákra. Válassza Ön is az Urogint, keresse a patikákban!