Felfázás kezelésére nyáron is Urogin tinktúrát ajánlunk!

2021. aug 16. | Urogin

felfázás télen gyakoribb, de nyáron is meglepheti az óvatlan nyaralókat. Mivel ennek a problémának nem a hideghez van köze, hanem a baktériumok megjelenéséhez és elszaporodásához, nyáron is meglephet bárkit. A betegség elkerüléséhez figyelni kell pár dologra. Óvakodjon attól, hogy túl sokáig viselje a nedves fürdőruhát, mert a vizes anyag, a természetes vizek bizony a baktériumok számára tökéletes közeget jelentenek a szaporodásra, megtelepedésre.

felfázás egyik jellegzetes tünete a gyakori vizelési inger, de a hasi fájdalom is jelentkezhet. Egyik sem kellemes, ha az ember pihenni, szórakozni indult. Az Urogin növényi gyógyszer természetes hatóanyagokkal, köztük medveszőlővel, csalánnal, cickafarkkal küzd a felfázás ellen. Baktérium ellenes hatása rövid időn belül enyhíti a tüneteket és megszabadít a kellemetlen betegségtől, hogy élvezhesse a nyaralás hátralévő részét!

Legyen Önnél egy doboz Urogin, ha felfázásra hajlamos, a nyaralás ideje alatt se érje kellemetlen meglepetés! Keresse a gyógyszertárakban! A termékről kérjen további információkat az elérhetőségeinken!

Címkék: