Felfázás ellen használja az Urogin tinktúrát!

2020. nov 9. | Urogin

felfázás, más néven hólyaghurut igencsak kellemetlen betegség, ami nagy mértékben gátolja az érintetteket teendőik elvégzésében. A gyakori vizelési inger mellett nem lehet a maximumot nyújtani a munkahelyen, otthon, ezért érthető, hogy a betegek szeretnék mihamarabb megtalálni a gyógyuláshoz vezető utat. Amennyiben Ön is érintett a hólyaghuruttalhúgyúti fertőzéssel kapcsolatban, és szeretne megszabadulni a rossz érzettől, fájdalmaktól, ajánljuk figyelmébe az Urogin tinktúrát!

Az Urogin növényi gyógyszer megoldást nyújthat a felfázásrahúgyúti gyulladásra. A készítmény hat gyógynövény erejével hat. A tinktúrában megtalálható az orvosi medveszőlő levél, amivel eredményesen kezelhetők a húgyúti megbetegedések, köszönhetően vizelethajtó, antibakteriális hatásának. Az Urogin tartalmazza még a közönséges párlófű virágos hajtását, ami fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású, ez pedig a vese és húgyhólyag bántalmak gyógyításában nyújt segítséget. A termékből természetesen nem hiányozhat a közönséges cickafark virágos hajtása sem, mert a gyógynövény kulcsfontosságú szerepet tölt be a felfázás gyógyításában. A csalánlevélnyárfalevél szintén jelen vannak a készítményben, amik erős vizelethajtó és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Végül, de nem utolsó sorban a tinktúra tartalmazza még a mezei zsurló meddő hajtását, hiszen a belső fertőtlenítéshez elengedhetetlen.

Próbálja ki Ön is az Urogin növényi gyógyszert, és szabaduljon meg a kellemetlen felfázástól! Keresse a gyógyszertárakban! Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!