Enyhe felfázás kezelése antibiotikum nélkül

2023. jún 30. | Urogin

A hólyaghurut akár antibiotikum nélkül is kezelhető, amennyiben enyhe – az alábbiakból kiderül, hogyan!

A hólyaghurut – más néven húgyhólyaggyulladás, vagy tévesen felfázás – a húgyúti rendszer egyik gyakori fertőzése; elsősorban a nőket érinti, de előfordulhat férfiaknál is. A hólyaghurut kellemetlen tünetekkel járhat, és ha nem kezelik megfelelően, súlyosabb fertőzéseket is okozhat.

A hólyaghurutot baktériumok okozzák, amelyek a húgyúti rendszerbe jutnak. A leggyakoribb kórokozó az Escherichia coli (E. coli) baktérium, ami a belekben él, ám nem ez az egyetlen lehetőség; a leggyakoribb okok a következők:

  • Szexuális tevékenység: A szexuális aktus során történő húgyúti fertőzések szintén gyakoriak, mivel a baktériumok ilyenkor könnyebben bejuthatnak a húgyúti rendszerbe. Fontos a megfelelő higiéniai intézkedések betartása és a vizeletürítés utáni higiéniás szokások kialakítása.
  • Legyengült immunrendszer: Ha az immunrendszerünk legyengül, akkor a baktériumok könnyebben szaporodhatnak és okozhatnak fertőzést. Ezért fontos a megfelelő immunvédelem fenntartása az egészséges életmód és a megfelelő táplálkozás révén.

A hólyaghurut tünetei általában a fertőzés után néhány nappal jelentkeznek, és a következők lehetnek:

  • gyakori vizelési inger és kis mennyiségű vizelet ürítése,
  • égő érzés vagy fájdalom vizelés közben,
  • nyomás vagy fájdalom a hólyag területén,
  • homályos vagy véres vizelet,
  • általános rossz közérzet, fáradtság és láz.

Az Urogin tradicionális növényi gyógyszer gyorsan megszünteti a hólyaghurut következtében fellépő, kellemetlen panaszokat, és a belsőleges oldat önmagában is alkalmazható. Természetes hatóanyagokat tartalmaz; a hat gyógynövény – a medveszőlő, a csalán, a nyárfalevél, a cickafark, a közönséges párlófű, valamint a mezei zsurló – hatékonyan szünteti meg a gyulladást, és fokozatosan enyhíti a panaszokat!

Az Urogin tinktúra húgyúti fertőzés és felfázás ellen egyaránt hatásos, vény nélkül megvásárolható, gyors gyógyulást hozó, természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény, melyet Ön is beszerezhet a gyógyszertárakban!

Amennyiben kérdése lenne az Urogin tinktúrával kapcsolatban, keressen bennünket elérhetőségeinken!