A STOMPAX kapszula illóolajai

2023. dec 29. | Stompax

A STOMPAX kapszula segítségével enyhíthetőek az olyan emésztési panaszok, mint a gyomorbántalmak, a puffadás és a kellemetlen teltségérzet.

Az emésztőrendszerünk egészsége alapvető fontosságú a mindennapi jólétünk és kényelmünk szempontjából. Sokan tapasztalják meg a puffadást, a gyomorégést és az egyéb emésztési problémákat, amelyek zavaróak és gyakorta akár fájdalmasak is lehetnek, és számos tényezőtől eredhetnek, beleértve az étkezési szokásokat, a stresszt, vagy egyéb folyamatokat.

A STOMPAX kapszula természetes megoldást kínálhat ezekre az emésztési panaszokra, amit illóolajainak köszönhetünk: kamillaolajat, borsmentaolajat, köményolajat és édesköményolajat tartalmaz. Ezek az összetevők hosszú ideje ismertek az emésztést segítő tulajdonságaikról és a gyomorbántalmak enyhítéséről.

Kamillaolaj:

A kamilla számos emésztési panaszt képes enyhíteni, így a puffadást, a hasmenést és a hányingert is. A kamillaolajban gyulladáscsökkentő azulén és görcsoldó anódvegyületek találhatóak, amelyeknek jótékony hatásait köszönheti.

Borsmentaolaj:

A borsmentaolaj támogatja a normál bélműködést, és szerepet játszhat a vékonybélben élő baktériumok számának egyenletes szinten tartásában is.

Köményolaj:

A köményolaj nyugtatja a gyomrot, használható puffadás és gyomorgörcs ellen, de képes elpusztítani az emésztőrendszerben elszaporodó káros baktériumokat és gombákat is, illetve képes megszabadítani a bélrendszert a letapadt nyálkától.

Édesköményolaj:

Az édesköményolaj az ánizskapor illóolaja, ami hatékony segítség minden emésztési panasz eseténEpehajtó hatású, megkönnyíti az emésztést, így a kellemetlen teltségérzettől és a puffadástól viszonylag gyorsan képes megszabadítani. Az édesköményolaj enyhíti a belekben képződő gázok okozta fájdalmat, illetve megakadályozza a további gázképződést is.

Ha a fenti tüneteket tapasztalja, keresse a STOMPAX kapszulát a gyógyszertárakban, ha pedig bővebb információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!