A húgyúti fertőzések típusait kezelje Urogin tinktúrával!

2021. ápr 8. | Urogin

A húgyúti fertőzés sosem kellemes, de szerencsére van rá gyors megoldás. Az Urogin természetes eredetű hatóanyagaival azonnali és hatékony megoldást jelent a sokszor makacs fertőzés mindkét típusára.

húgyúti fertőzésnek két alapvető típusát különböztetik meg, az egyik a felső, a másik pedig értelemszerűen az alsó húgyúti fertőzés. A két típust aszerint különítik el, hogy a fertőzés, illetve a gyulladás melyik területeken aktív. A felső húgyúti fertőzés a húgyvezeték és a vesemedence fertőzésekor lép fel, az alsó pedig a húgyhólyag és a húgycső fertőzésekor.

A természetben több olyan gyógynövény is nő, ami hatásos a betegség tüneteinek enyhítésére, a gyulladás és a fertőzés megszüntetésére. Az Urogin tinktúra ezekből a gyógynövényekből tartalmaz kivonatot, amiben a medveszőlő, a cickafark, a nyírfalevél, a csalán, a mezei zsúrló és a párlófű is megtalálható.

Ha húgyúti fertőzés bármelyik típusával küzd, az Urogin hagyományos növényi gyógyszer segít! Vegye fel hat féle gyógynövény erejével a harcot a fertőzés ellen és szabaduljon meg a kellemetlen tünetektől! Keresse a gyógyszertárakban!