A felfázás, hólyaghurut a férfiakra is veszélyt jelenthet!

2019. jún 7. | Urogin

A női hólyaghurutról sokkal gyakrabban hallhatnak az emberek, mint a férfiakat érintő felfázásról. Ez főként annak tudható be, hogy lényegesen gyakrabban fordulnak elő a női felfázásos megbetegedések, elsősorban az anatómiai felépítés, vagyis a rövidebb húgycső miatt.

felfázás, más néven a hólyaghurut a férfiaknál ritkábban alakul ki, hiszen az anatómiai jellegzetességek kevésbé veszélyeztetik őket, azonban, ha a betegség mégis valamilyen oknál fogva jelentkezik, szintén komoly szövődményeket okozhat. Ezeket komplikáltabban, nehezebben lehet kezelni, mint a női gyulladásokat, azonban az időbeli felismerés és kezelés segíthet a felfázás okozta súlyos szövődmények megakadályozásában. A hólyaghurut érintheti a húgycsövet, a húgyhólyagot, a mellékherét, az ondóhólyagot és a prosztatát is. Az alsó húgyúti fertőzés rendszerint a prosztata, vagy a here- és mellékhere gyulladásával társulhat.

Ha férfiként Önt is érinti a felfázás, ne kockáztasson, mihamarabb kezeltesse ki magát, és válassza készítményeinket a gyógyuláshoz, vagy az antibiotikumos kezelés kiegészítésére! Ha kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!